MFO Måleri AB är igång från och med den 1e April 2022!


Uddevalla – STO – Fyrbodal

Då vår & sommarsäsongen närmar sig kan ni redan nu boka tid inför målning av er bostad, fritidshus eller företag. Utvändigt som invändigt!
Mikael – Mfo Måleri kommer att operera i Uddevalla – STO – Fyrbodal Vill ni ha mer info läs mer på deras hemsida som inom kort kommer att lanseras!

Vem är Mikael Fougberg?
Ägaren (Mikael Fougberg) av MFO Måleri AB började målerikarriären redan som 17-åring, är nu 31 år. Sommarjobb ledde till målerilinjen på gymnasiet, som sedan ledde till gesällbrev och färdigutbildad målare 2011.
Under hans år som målare här på västkusten har han målat allt från fasader precis vid havskanten, till putsfasader i Göteborgs innerstad. Interiörmålning på industrikontor, till nyproduktion av villor och lägenheter.

073 701 86 72
info@mfomaleri.se

Österled 3B
451 34 Uddevalla
Orgnr: 559365-2190

Alla Bolags – beskrivning

Enligt Mfo Måleri & Fotografi AB själva kommer deras verksamhet bestå i att ”bedriva måleriverksamhet inom byggsektorn samt genom tillverkning och försäljning av fotografiska tjänster och därmed förenlig verksamhet.”

Besök hans : Instagram  | Facebook

Vilka är MfoMåleri i Uddevalla – STO?

Ägaren (Mikael Fougberg) av MFO Måleri AB började målerikarriären redan som 17-åring, är nu 31 år. Sommarjobb ledde till målerilinjen på gymnasiet, som sedan ledde till gesällbrev och färdigutbildad målare 2011.
Under hans år som målare här på västkusten har han målat allt från fasader precis vid havskanten, till putsfasader i Göteborgs innerstad. Interiörmålning på industrikontor, till nyproduktion av villor och lägenheter.

Med hela 11 år erfarenhet och gesällbrevs och utbildning

Läs mer på Mfo-Måleri I Uddevallas blog 

Se Nite.Clud i Göteborgs andra Kund-case, Så som Mfo-Måleri i Uddevalla

Vilka är MfoMåleri i Uddevalla – STO?

Ägaren (Mikael Fougberg) av MFO Måleri AB Målaren I Uddevalla  började målerikarriären redan som 17-åring, är nu 31 år. Sommarjobb ledde till målerilinjen på gymnasiet, som sedan ledde till gesällbrev och färdigutbildad målare 2011.
Under hans år som målare här på västkusten har han målat allt från fasader precis vid havskanten, till putsfasader i Göteborgs innerstad. Interiörmålning på industrikontor, till nyproduktion av villor och lägenheter. Med hela 11 år erfarenhet och gesällbrevs och utbildning på 6800 timmar har han extrem kunnighet inom branschen.