Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage

Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage

Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage så startar vi alltid med olika tester för diagnoser och åtgärdsprogram.

De flesta smärtor i nacke, axlar, rygg, höft, knä och fot är muskulära och skapar mekaniska problem som oftast enkelt kan åtgärdas med rätt diagnos, behandling, aktiveringsövningar och styrketräning.

Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage

Om rehabilitering

Rehabilitering är en process som tar sin börjar direkt efter att en skada, sjukdom eller funktionsnedsättning uppstår eller identifieras. Rehabiliteringsprocessen utgår från individens upplevda aktivitetsbegränsning, behov och intressen.

Rehabilitering är ett systematiskt arbetssätt för att utreda och bedöma behov, planera och genomföra åtgärder samt följa resultat med användning av enhetliga, entydiga begrepp, termer och klassifikationer.

En rehabiliteringsprocess har en början och ett slut över en förutbestämd tidsperiod. Den kan även sträcka sig mellan olika vårdnivåer och huvudmän samt mellan olika vårdgivare och utförare.

Idag är de flesta människor dysfunktionella och har hämmade muskler, kompensatoriska rörelsemönster, nedsatt rörlighet och styrke-obalanser.

Ju mer du belastar en kropp som inte fungerar desto mer besvär får du. Vi rehabiliterar alla besvär, smärtor och skador som är muskulära.

Vi åtgärdar statiska överbelastningar som orsakar ömmande muskelfästen. Vi korrigerar styrke-obalanser och behandlar spända muskler som orsakar nedsatt rörlighet, hållningsfel och kot-låsningar.

Idag är de flesta människor dysfunktionella
Vi behandlar och åtgärdar orsaker. Vi använder en rehabiliteringsmetod i fem steg:

  1. Testar dina musklers funktion och ställer diagnos med funktionell anatomi som grund.
  2. Djupgående behandlande massage för att återställa hämmade musklernas funktion vilket gör dem fräscha och arbetsvilliga igen.
  3. Aktiveringsövningar för att aktivera de muskler som har varit hämmade vilket gör dig rörligare och dina muskler träningsbara.
  4. Djupgående behandlande massage för att avlägsna slaggprodukter från de muskler som har kompenserat vilket gör dig symptomfri, smärtfri, mjukare och rörligare.
  5. Styrketräning och rörlighetsträning för att återställa styrkan i de muskler som har varit hämmade.

Intresserad av andra Hälsotips? Lär vår artikel om Medveten Andning med Axel

Djup Medveten Andning

Axels sessioner erbjuder ett effektivt tillvägagångssätt, inre reflektion och upplevelser som man bär med sig länge. För Djup medveten andning håller Axel i sessioner för att finna frid i vardagen.
Med tekniker/sessioner inspererade av kungen av andingar själv Wim Hof & den såkallade Wim Hof-metoden

Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage

1 reaktion på ”Rehabilitering På Ånäskliniken-040Massage”

  1. Pingback: Träningsmaskiner till ditt gym - grooooow.com | A Morning Coffee Blog

Kommentarer är stängda.