Hitta Gratis Parkering via Gratis-Parkering.se app!

Hitta Gratis Parkering via Gratis-Parkering.se app!

Gratis-Parkering.se kommer inom kort att släppa vår app där du kan söka & Hitta gratis-parkering i din stad.
Var med och bidrag eller kolla helt enkelt vart närmsta gratis-parkering finns.
Söker du gratis parkering i göteborg, landvetter, göteborg centralstation, Stockholm eller boendeparkering i din hemstad. Med hjälp av appen kommer du lätt att hitta din nya favorit parkering.

Bli kompenserad om du lägger till ditt egna tips! Gratis-Parkering vill ha fler tips på parkeringar. Och kompenserar gärna dig som bidrar med tips!

Varför denna app?

För oss så har det aldrig krävt mycket för att se lösningar på problem. Vi tror överlag att alla människor är bra på att lösa problem. Har vi något som stör oss eller kan göras bättre så kommer vi oftast på en lösning på problemet. Denna app är precis ett svar på vad Vi & även andra har stött på för problem.

Alla som har kört bil inne på Stockholms trånga gator och Göteborgs obefintliga infrastruktur känner nog igen sig. Hade det inte varit bra att veta vart du kan ställa bilen, planera resan. Och slippa kasta pengarna sjön på parkering?

Så här kan du hitta din nya favorit-parkering

Med hjälp av gratis-parkering.se app kommer du kunna hitta de gratis parkeringar nära dig. Gå bara in på appen via Gratis-Parkerings hemsida. I appen kommer du kunna ha ett eget konto för att hålla koll på dina egna favoriter. Och även hitta bra kommunikationer mellan parkering & lokaltrafiken i den stad du bor eller besöker.

Release av appen i November 2022!

Gratis-Parkering.se kommer i November att lansera appen. Alla nya konton som skapas under November får ett gratis konto för alltid. Efter denna period kommer appen att kosta en slant i månaden. Och bidrar du till appen kommer du kunna tjäna gratismånader.

Gratis-Parkering visar nu även handikappsparkeringar i sin app! För att ta del av parkeringarna för rörelsehindrade så har väljer du handikapp i filtreringen i appen.

gratis-parkering.se nya app

Fler nyheter som denna? Kolla in vårt arkiv!

Appen är gjord av Nite.Cloud – Webbyrå i Göteborg

Appen är framtagen och utvecklad av Adrian Eriksson och gänget på Nite.Cloud Webbyrån I Göteborg

Nite.Cloud - Webbyrå i Göteborg - 
Vi tillverkar alla våra hemsidor i Umbraco och de ligger bland dom Svenska molnen för prestanda och säkerhet 🚀🇸🇪

Gör dig synlig för både Google och användare

Sökmotoroptimering (SEO) är ett långsiktigt och kontinuerligt arbete för att utveckla relevant och lönsam trafik till webbplatsen. Nite.Cloud ger stöd i ditt SEO-arbete så att ni syns på Google och kan sälja era tjänster eller produkter till nya kunder.

Nite.Cloud – Från nulägesanalys till optimering och uppföljning

Vi börjar våra samarbeten med att utforma en nulägesanalys. I denna analys kartlägger vi utgångsläget. Vi undersöker hur förutsättningarna ser ut och vilka prioriteringar som behövs för att lyckas.

Så hamnar dina webbsidor högt upp i sökresultat
Nulägesanalysen utgör grunden för kommande arbete med sökmotoroptimering. Här tittar vi på sökbeteendet hos era besökare för att säkerställa att vi undersöker rätt sökord.

Vi ser över hur konkurrensen ser ut och vilka förutsättningar er webbplats har innehållsmässigt såväl som tekniskt. Nulägesanalysens innehåll går djupare in på dessa tre delar.

  • Sökordsanalys
  • Konkurrentanalys
  • Webbplatsens innehåll och tekniska förutsättningar

Hemsidor i Umbraco med SEO

När nya sidor skapas så är den tekniska SEO viktigt, strukturerad kod och strukturerad data är väsentligt för att få en bra sida med bra SEO möjligheter. Vi skapar alltid våra kunders sidor med fokus på den tekniska och praktiska SEOn.

Liknande appar som Nite.Cloud gjort, som bygger på samma plattform

GymKarta.se är sveriges nya site för att snabbt och enkelt hitta ditt nya favoritgym. Denna plattform används också av GratisParkering, skillnaden är att denna app är gratis för alla. Med möjligheten att bli premium kund.

Hur fungerar gymkarta.se?

GymKarta.se är sveriges nya site för att snabbt och enkelt hitta ditt nya favoritgym.

Varför premium?

Som premium användare/kund hos Gymkarta.se får du publicitet, och dofollow länkar ifrån siten. Detta bygger på din digitala närvaro på webben och Googles tillit till dig. Ett exempel på hur en premium sida kan se ut är Motionshuset i Uddevallas premium sida.

GymKarta.se